India . [part 2]

HALLO PARADIJS!

“En, hoe lang blijven jullie hier?” “Ach, alleen twee nachten…” … zeiden we bijna twee weken geleden. 🙂 En nu zitten we er nog steeds, op Agonda Beach in de provincie Goa. De setting: een groot wit strand, kokospalmbomen, onze auto 50m van de zee en naast ons allemaal super leuke overlanders. ’s Ochtends komt altijd de broodjesman toeterend op zijn fiets met verse broodjes, eens in de paar dagen verkoopt iemand drinkwater en lege (bier)flessen worden door de vuilnisdames opgehaald. De varkentjes eten wat we achter de bosjes achterlaten (…), af en toe zien we dolfijnen zwemmen en als je ’s nachts in zee zwemt, heb je allemaal glinsterend plankton om je heen. Onze dagen brengen we door met ontbijten, frisbee spelen in ’t water, kletsen, lezen, koeien en kraaien verjagen, avondeten en veel lachen. Zo vliegt de tijd en is een dag in een mum van tijd om zonder dat je kan vertellen wat je nou echt hebt gedaan. Heerlijk!

Toegegeven, het heeft weinig weg van het ‘echte’ India. Maar dat vinden we nu even dikke prima. Op 17 maart waren we precies één jaar onderweg. Dus dan wil je ook eens niet zo cultureel verantwoord bezig zijn en gewoon luieren. En misschien is het maar goed ook om onze krachten te sparen. Want alle andere overlanders rijden in de omgekeerde richting dan wij. Dus zij zijn via Iran en Pakistan gekomen en rijden nu richting Chennai om – je raadt het al – hun wagen te verschepen. En volgens deze ervaringsdeskundigen is het zuiden hier heilig met hoe het er in ’t noorden aan toe gaat qua mensen en verkeer. Dat gaat nog wat worden als we straks vertrekken uit dit paradijselijk oord! Vandaar we nu nog voluit genieten van het dolce far’ niente.

Te vertellen hebben we daardoor wat minder op dit moment. Wel kunnen we melden dat we het gedeelte onder TRIP op onze website wat hebben aangepast. En Alexandra is steeds concreter bezig met haar idee om haar diensten als reispsycholoog aan te bieden. Het beestje heeft al een naam: travellizer (een combinatie tussen travelling en advisor). Het idee is om reizigers die met bepaalde vragen zitten (lopend van een individuele loopbaanvraag tot een conflict in de relatie) de mogelijkheid te bieden om gecoacht te worden. Contact opnemen kan via internet, mail of Skype. In eerste instantie is het idee om de dienst gratis aan te bieden om te kijken of er vraag is en of het leuk en werkbaar is om te doen. Wie wil mag uiteraard wel geven wat het hem of haar waard was. Wil je meer over de ontwikkelingen van travellizer weten? Check http://www.travellizer.net of zoek naar ‘travellizer’ op Skype, Twitter en Facebook. To be continued zou ik maar eens zeggen!

Advertisements

3 Comments

 • 1. jasper  |  March 24, 2010 at 15:17

  hey broer en schoonzus, ziet er onwijs chill uit..enjoy!
  Hey wout…af en toe een berichtje van je vindt ik helemaal niet erg..al weet ik dat t je veel moeite kost:)
  grtzz en knuffels
  jasper

 • 2. claudia  |  March 27, 2010 at 04:12

  Ha die Alexandra! Dit deel van jullie reis ken ik zelf ook een beetje, dus ik geniet heel erg van de foto’s en verhaaltjes. Heerlijk. Brings back memories…
  Liefs,

  Claudia

 • 3. Electra  |  April 6, 2010 at 00:16

  He Alex en Wouter,
  Het ziet er erg aantrekkelijk uit!!!! Zitten jullie daar nog te chillen? Of zijn jullie al lang vertrokken naar het zwarre noorden toe?
  Ik ben ontzettend benieuwd naar de travellizer!!! Wanneer volgen er details? Of hoor ik het face to face over een maandje?
  x,e.

Trackback this post


%d bloggers like this: